LEONARDO

Leonardo blev grundlagt i 1972 og er i dag en af Europas førende glasleverandører. Leonardo formilder de italienske værdier og følelser. Samtidig tilbyder de et spændende design, nytænkning inden for glas, bemærkelsesværdig funktionalitet, høj kvalitet samt smukke detaljer.

Som en traditionel familieejet virksomheder, tager Leonardo en stærk interesse for de mennesker, der er involveret i at fremstille deres produkter. Leonardo er medlem af amfori, den førerende globale erhvervsforening for åben og bæredygtig handel. Leonardo deltager både i amfori BSCI (forbedring af social præsentation i globale forsyningskæder) og amfori BEPI (forbedring af miljøpræstationer i globale forsyningskæder).

Derudover bruger Leonardo også FCS-certificeret materialer til deres produkter. FSC – the Forest Stewardship Council er en international non-profit organisation, hvis mål er at fremme ansvarlig forvaltning af verdens skove. FSC-seglet gives til produkter lavet af træ, der kommer fra ansvarligt forvaltede skove.