Om Kochblume

Det er slut med at pastaen, risene eller andet koger over, når du bruger Kochblumes populære universal-låg under madlavningen. Det overskydende, kogende vand og skum bliver nemlig fanget i silikonelåget, så man undgår vand på komfuret. De er også velegnet til mikrobølgeovnen, som stænklåg og til at dampkoge grøntsager. Lågene kan bruges til alle gryder og pander, og de findes i to forskellige størrelser og i flere farver.

Udover de smarte overkogningslåg producerer Kochblume desuden mange forskellige køkkenredskaber, der er fremstillet i fjederstål og silikone. Kombinationen af de to materialer gør, at grydeskeer og paletter bliver fleksible og hårdføre, hvilket gør, at de er velegnede til alle pander, heriblandt slip-let-pander. Redskaberne kan klare op til 260 grader og smelter derfor ikke på kanten af en pande, hvis man lader den hvile – som plastikredskaber gør.

Kochblume kan også klare opvasken efter madlavningen. Her er deres Swisch- og Scrubbybørster din redning til genstridig snavs, da børsterne er en hygiejnisk måde at gøre gryderne rene helt uden at ridse eller skade overfladebelægninger. Derudover er de et godt og miljørigtigt alternativ til den klassiske skuresvamp, da de er helt frie for mikroplast og kan genbruges igen og igen. Kochblume har også lavet en populær opvaskebørste og flaskerenser i samme materialer, der næsten ikke kan slides op.

Svampene har flere forskellige brugsmuligheder; de er velegnet til rengøring af både grøntsager og gryder og opvask, men de fungerer også til eksfoliering af huden i badet eller til at fjerne hunde- og kattehår fra sofaen. Svampene er nemme at rengøre enten i hånden eller opvaskemaskinen, hvorefter de er klar til brug igen.

Se udvalget